Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos co zastapi ref boo.sta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos co zastapi ref boo.sta

Rozpoczęte przez Drzew, Wczoraj, 20:55
Ciezko przeczytac ?

Ziomek refboo.st jest teraz za free wróciła konsola ...

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Refboo.st klikasz download i rób reffy! Nie ma limitu na konta zaufajcie.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Mam coś takiego daj link do odrazu klikam download i się pobiera

Nie moge dac screena ale mam białą strone i pisze

418 I'm a loadbalancer

replace.net-eu.finn.lu

Opublikowano

Consola nie wróciła, jest dla VIP'ów także jest to istne wprowadzanie w błąd użytkowników MPC forum. Jest tylko ta nowa aplikacja co dodaje się konta na stronie refboo.st. Jeśli chcecie ominąć limit to usuńcie folder z refboostem i pobierzcie jeszcze raz. Jedyny szybki zamiennik refboosta (a raczej nie zamiennik bo refboost był robiony na podstawie tego bota) to fulcrum. Wystarczy dać donate Finnowi i dostaniecie console. Ja tak zrobiłem, dałem mu 5 dolarów przez paypala i nie żałuje.

Opublikowano

Consola nie wróciła, jest dla VIP'ów także jest to istne wprowadzanie w błąd użytkowników MPC forum. Jest tylko ta nowa aplikacja co dodaje się konta na stronie refboo.st. Jeśli chcecie ominąć limit to usuńcie folder z refboostem i pobierzcie jeszcze raz. Jedyny szybki zamiennik refboosta (a raczej nie zamiennik bo refboost był robiony na podstawie tego bota) to fulcrum. Wystarczy dać donate Finnowi i dostaniecie console. Ja tak zrobiłem, dałem mu 5 dolarów przez paypala i nie żałuje.

Stary co ty gadasz jaka aplikacja ? Ja pobrałem z refboo.st i mam normalnie konsolkę ...

http://www.refboo.st/forum/index.php?/topic/454-statement-recent-downtime/#entry2508

Tutaj masz link, gdzie sam admin napisał, że konsola jest za free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...